MAASTOETSINNÄN PERUSPIMEÄKOE LÄPI!

Suoriuduimme erittäin vaihtelevassa, tiheätä kasvustoja ja rankkoja korkeuseroja sisältävässä ja runsaslumisessa alueessa ihan hyvin. Tai siis taiga suoriutui. Ilmaisut olisivat voineet toki olla parempia.


Ite meinasin kyllä torpedoida koko homman älyttömillä aloittelijan virheillä siellä metsässä ja vieläkin ottaa päähän... jostain kumman syystä vaihtelin erinomaista etsintäsuunnitelmaani kokoajan ja juoksutin ihmisiä pitkin metsää ja päätin jättää kokonaan katsomatta takakulman. ONNEKSI taiga pelasti persnahkani ja kävi suunnitelmistani huolimatta haravoimassa kulmakkeen ja nostamassa sinne piilotetun ukon, joka olisi kyllä sinne jäänyt jos kulmaa ei olisi tarkastettu. Tai siis jos koira ei olisi tarkastanut. Onneksi taiga on liikkuva ja hyvävainuinen koira joka pelasti kyllä koko kokeen! aikaa kului 16 minuuttia ja yleisarvosanaksi tuli 2 eli hyvä, kiitos sinne tänne sinkoilleen ohjaajan...

enitenhän tässä ottaa päähän se, että jos olisin edennyt alustavan etsintäsuunnitelman mukaisesti alusta loppuun niin oltais nostettu maalimiehet peräperää, jotka oli asetettu juuri sille linjalle josta olin lähdössä.
Noo mutta aika ei ole pääasia, virheistä opitaan, ja pääasia on se että meni läpi!

Hyvä taiga, hienoa työtä taas kerran!